כמו כולם, אני אוהבת אוכל טעים, והכי אני אוהבת שמי שמכין לי אותו, מכיר ואוהב אותי. אני אוכלת בהנאה גם מנות מורכבות, אבל כשאני מבשלת זה צריך להיות אוכל שקל להכין.
מתכונים מורכבים זה לא בשבילי, מהלך בישולי אחד, מקסימום שניים. אחרת לא עושה…
לפני שבע שנים הבנות שלנו ביקשו שנהפוך לבית טבעוני.
היינו כבר בית צמחוני, אבל טבעוני?!?!
אנחנו אוהבים אתגרים מהסוג הזה וזרמנו עם הבנות. יצאנו לדרך בתנאי אחד, שכולם עושים בדיקות דם פעם בשנה לראות שהכל תקין. כך הוחלט שביומולדת שלי (כי אף אחד לא רצה בדיקות בשלו) כולנו הולכים כבילוי משפחתי לבדיקות דם שנתיות. עם הזמן למדנו להגיע מאוזנים ובריאים.
יכולה להגיד שאחרי שבע שנים של בישול טבעוני הגענו לרמה טובה, לאוכל מדויק בריא וטעים. אצלנו בבית כשיושבים מול צלחת יפה ומושקעת הרבה פעמים נשמעת האמירה: “באייייזה מסעדה ?!?!?”
כך התבקש שהאוכל ב”ויהי מה” יהיה גם טבעוני, גם כשר גם פשוט וגם טעים!
עכשיו שהבנות יצאו לעולם, הן ביקשו ספר מתכונים שיוכלו לבשל בעזרתו בביתן החדש וכך מצאנו את עצמנו עורכים ספר מתכונים.
כאן באתר העלנו את המתכונים העיקריים שמככבים ב”ויהי מה”. לבנות שלנו יצרנו גרסה מורחבת להדפסה הכוללת הכנת אורז וקינואה, שווארמה טבעונית, מוסקה, שניצלים ועוד כל מיני כאלו…(הכי טוב להדפיס על נייר בגודל A5, לעשות שני חורים ולשים בקלסר…)
לחיי הבישול הפשוט!