הָאֲתָר בְּהָרָצָה

פוסטים אחרונים

06.02.2019

הָאֲתָר בְּהָרָצָה

אז הנה עולה האתר של ויהי מה. רגע מרגש וגם קצת מזכיר לידה, להבדיל!! אז כמו בלידה יש לי רגע של תודות קצר.

את התודה הגדולה ביותר והקרדיט (ולא רק על זה שהאתר נראה טוב), רוצה לתת לעפר, בן זוגי, שישב שעות וימים ותכל’ס, יותר משנה על האתר הזה וטיפל בו בכל רמה אפשרית.

ברמת העסק רוצה להודות ל”היועץ העסקי” משה הרשקו שהפך אותי לעסק, וזה ממש לא מובן מאליו למי שמכיר אותי… יש לו את זה ואני ממש מודה לו.

ברמת התיכנות רוצה להודות לאנדי פלנרי, שיצר את התשתית של האתר וליוליה קים שעשתה עבודה מצויינת! ובזכותה הכל גם עובד.

וברמת האדמיניסטרציה והפרסום מודה לנגה משל שמלווה אותי מאחורי הקלעים בכל התחומים שאני לא משהו בהם. היא גם התחילה לכתוב בשמי בקיקאית שאותי זה ממש משמח ומצחיק.

האתר אמור להיות פשוט, ברור, קל להבנה ולתפעול!

אז אנחנו בהרצה, רגע לפני היציאה הגדולה, רגע של דיוק וחידוד.

אשמח אם תשוטטו באתר ואם יש לכם הערות, משהו לא ברור או לא כתוב נכון, אשמח שתכתבו לצוות ויהי מה ונתקן!

עכשיו הכל מונח במקום אחד או במילים אחרות אני מונחת בפניכם, מזמינה אתכם החוצה בכל כך הרבה אפשרויות. שמה את רוב רובן של יכולותיי לשירותכם, ואשמח שתצטרפו לפורמט קיים או שנמציא לכם את הדרך לצאת החוצה. דרך שמתאימה ותפורה בדיוק למידותיכם.

אז כל מה שנותר עכשיו זה לבחור באיזה אופן ולצאת איתי ועם פיזה הכלב לטייל!

לחיים,

קיקה

שתפו את העמוד הזה

שתפו את העמוד הזה

הַצְהָרַת נֶאֱמָנוּת אִישִׁית עַל כַּשְׁרוּת

בכל הטיולים והמפגשים האוכל כשר, תוך הקפדה על כל תחומי הכשרות בהתייעצות עם רב:
האוכל טבעוני – ללא ביצים, בשר, דגים ומוצרי חלב. הירקות והפירות ניקנו בחנות ירקות כשרה ללא חשש תרומות ומעשרות. אני קונה קמח מנופה או מנפה בעצמי בנפה דקה או טוחנת את הקמח מהחיטה בשלמותה במטחנה ביתית. אני מקפידה על הפרשת חלה. הכלים עברו טבילת כלים כדין. הירוקים (חסה, פטרוזליה, כוסברה) שטופים ומנוקים היטב. אם עולה צורך אוכל לקנות ירוקים בכשרות מהדרין.
 
כללים אלה נשמרים בהקפדה באחריותי האישית,
אסתר (קיקה) כהנא

וִיהִי מָה הוּא עֵסֶק טִבְעוֹנִי

אבל לא רק טבעוני – גם ביתי, טרי, מושקע וכשר.
לחם שאור ביתי לימי הטיול הראשונים (ולחם פרוס הכי טוב שיש באזור שנטייל בו…). ממרח קישואים-קשיו, פסטו ביתי ולבנה מחלב סויה. ממרח שקדים, ריבה, חמאת בוטנים, חלווה ולפעמים ממרח שוקולד צ׳וקטה טבעוני וממרח לוטוס, עוגיות שוקולד-צ׳יפ ביתיות לימים הראשונים. תבשילי פויקה מגוונים: מקארי אדום ברוטב קוקוס ומרק קוסקוס ירקות ועד המצאות השף. בירה ויין אדום/לבן בארוחת ערב. כל ארוחה מלווה בסלט ירקות, טחינה וממרחים טריים שהוכנו בבית מראש או על המדורה. פירות יבשים ופירות העונה בין לבין. בבוקר: דייסת קוואקר עם תוספות, לחם וממרחים. קפה מקינטה, קפה שחור ותה צמחים.
 
אם יש בקשות מיוחדות או מגבלות כמו רגישות לגלוטן – יידעו אותי מראש ואתארגן בהתאם.

הָאֲתָר בַּהֲרָצָה!!!

מוזמנים לטייל באתר החדש והחתיך שלנו. אם אתם מגלים טעות או שיש לכם הצעות ייעול – שלחו לי מייל או וואטסאפ – זה ממש יעזור לדייק את האתר ולעשות אותו נוח ויעיל.

אבל תכלס, עזבו אתכם ממסכים,
בואו ניפגש בחוץ!!!