יוֹם אַחֲרוֹן בְּשְּׁבִיל הַגּוֹלָן

התחלה

יום ה׳ | 16.04.26 | 07:30

סיום

יום ה׳ | 16.04.26 | 17:00

דרגת קושי

מֵיטִיבֵי לֶכֶת

מחיר הטיול

250.00

לְמֵידָע נוֹסָף
מָלְאוּ אֶת הַפְּרָטִים
וְאַחֲזֹר אֲלֵיכֶם

הִתְחַלְנוּ וְלָכֵן נְסַיֵּם

התחלה

יום ה׳ | 16.04.26 | 07:30

סיום

יום ה׳ | 16.04.26 | 17:00

מֵיטִיבֵי לֶכֶת arrow

מיטיבי לכת: 15-20 ק"מ ליום, לא מישוריים ומאתגרים
בינוני לכת: 8-10 ק"מ ליום, הולכים אבל לא באקסטרים
רגועי לכת: הליכות קלות ורגועות של עד 4 ק"מ ליום

אז התחלנו 5 ימים מהשביל עוד לפני המלחמה ועכשיו זה הזמן לסיים את המסלול היפה הזה. הוא מתחיל בקופות החרמון ב-900 מ' גובה ומגיע לדרום הגולן ל-600 מ' גובה מעל פני הים. בואו לסיים איתנו אביב בגולן.

מעין פיק דרך נחל מיצר, חציית המישור החקלאי של דרום הגולן, וסיום במעין עין עקוב.

טיול יום, אתם מביאים אוכל ומים לעצמכם, אני מביאה ערכת קפה, תה ומשהו מתוק.

מחיר הטיול המלא: 250 ₪ 

רשימת ציוד:

–   תיק טיולים קטן (עדיף עם סגירה במותניים) בו מקום לאוכל המשותף שאחלק בינינו.
–   3 ליטר מים
–   נעליים סגורות ונוחות להליכה
–   ממליצה על מקלות הליכה
–   סנדלים למים למי שרוצה (לא חובה)
–   בגד ים (אולי תהיה הזדמנות)
–   קרם הגנה, כובע ואלתוש
–   חליפת גשם במידה והתחזית גשומה למשך היום.

הטיול בליווי נשק שאני נושאת עליי, ומתקיים רק באזורים ירוקים לפי הגדרות פיקוד העורף.

מהרו להירשם, יש רק 20 מקומות וההרשמה כבר התחילה!


אין על הבחוץ,
קיקה

שתפו את העמוד הזה

לְמֵידָע נוֹסָף
מָלְאוּ אֶת הַפְּרָטִים
וְאַחֲזֹר אֲלֵיכֶם

שתפו את העמוד הזה

הַצְהָרַת נֶאֱמָנוּת אִישִׁית עַל כַּשְׁרוּת

בכל הטיולים והמפגשים האוכל כשר, תוך הקפדה על כל תחומי הכשרות בהתייעצות עם רב:
האוכל טבעוני – ללא ביצים, בשר, דגים ומוצרי חלב. הירקות והפירות ניקנו בחנות ירקות כשרה ללא חשש תרומות ומעשרות. אני קונה קמח מנופה או מנפה בעצמי בנפה דקה או טוחנת את הקמח מהחיטה בשלמותה במטחנה ביתית. אני מקפידה על הפרשת חלה. הכלים עברו טבילת כלים כדין. הירוקים (חסה, פטרוזליה, כוסברה) שטופים ומנוקים היטב. אם עולה צורך אוכל לקנות ירוקים בכשרות מהדרין.
 
כללים אלה נשמרים בהקפדה באחריותי האישית,
אסתר (קיקה) כהנא

וִיהִי מָה הוּא עֵסֶק טִבְעוֹנִי

אבל לא רק טבעוני – גם ביתי, טרי, מושקע וכשר.
לחם שאור ביתי לימי הטיול הראשונים (ולחם פרוס הכי טוב שיש באזור שנטייל בו…). ממרח קישואים-קשיו, פסטו ביתי ולבנה מחלב סויה. ממרח שקדים, ריבה, חמאת בוטנים, חלווה ולפעמים ממרח שוקולד צ׳וקטה טבעוני וממרח לוטוס, עוגיות שוקולד-צ׳יפ ביתיות לימים הראשונים. תבשילי פויקה מגוונים: מקארי אדום ברוטב קוקוס ומרק קוסקוס ירקות ועד המצאות השף. בירה ויין אדום/לבן בארוחת ערב. כל ארוחה מלווה בסלט ירקות, טחינה וממרחים טריים שהוכנו בבית מראש או על המדורה. פירות יבשים ופירות העונה בין לבין. בבוקר: דייסת קוואקר עם תוספות, לחם וממרחים. קפה מקינטה, קפה שחור ותה צמחים.
 
אם יש בקשות מיוחדות או מגבלות כמו רגישות לגלוטן – יידעו אותי מראש ואתארגן בהתאם.
דילוג לתוכן